15 de febrer del 2017

Carnestoltes!

Estimades famílies,

la setmana que ve començarà el carnaval a Can Raspalls. A continuació us passem a informar de les diferents activitats que hem organitzat:
  • El Rei Carnestoltes ens diu que a partir de dilluns 20 hem de dur de casa algun complement, hem de portar:
    • Dilluns 20 de febrer: qualsevol complement a la cintura.
    • Dimarts 21 de febrer: qualsevol complement al coll + complement a la cintura.
    • Dimecres 22 de febrer: qualsevol complement al cap + coll + cintura.
  • Dijous Llarder ( 23 de febrer) Rua de mariol.los i truitada.
Tots els infants vendran “emmariol.lats” de casa ( disfresses inventades, no confeccionades). Es farà una rua pels voltants de l’escola i una posterior truitada. Les famílies que vulgueu col·laborar aportant el menjar, podeu apuntar-vos als fulls dels taulells d’anuncis.

L’horari de l’activitat serà:
A les 11’00h es realitzarà una rua pels voltants de l’escola. Els pares esteu convidats a acompanyar-nos!! En acabar els infants entraran a la classe per hàbits d’higiene i posteriorment (aproximadament a les 12h) truitada tots junts al pati de primària (nens i famílies). A continuació joc lliure, ball i tornada a les aules. Una vegada a les classes, les famílies podran emportar-se als nens.
Nota important: Per aquest dia, a causa de l’horari de la truitada, els alumnes han de portar el seu esmorzar igualment perquè menjaran a les classes un poc abans de la rua.

  • Divendres 24, els alumnes d’infantil podran venir a l’escola disfressats de casa del que vulguin. L’escola no es fa responsable del trencament o pèrdua de la disfressa i/o dels complements.
  • Dissabte 25 de febrer Paella i Festa de Carnestoltes organitzada per l’Apima i els alumnes de 6è. Hi haurà tallers, triangular de futbol, classes de patinatge i altres sorpreses. Per dinar podreu gaudir d’una fabulosa paella a més d’aperitius i postres. Preu 10€ adult/ 5€ nens. Podeu comprar els tiquets a l’Apima i pares dels alumnes de 6è a partir de dimecres 15 fins dimecres 22 ,cada dia de 13.30h a 14:10h al hall de l’escola.
Gràcies per la vostra col·laboració,

Apima i Claustre del CEIP Can Raspalls